Kosten

Gitaarschool Assen

Kosten voor het traject

 

De totale kosten voor het traject, de digitale opzet van je

praktijk of muziekschool en de complete opzet administratie

staan gelijk aan de kosten van één jaar Bachelor of Master Opleiding aan een Hogeschool of Conservatorium. Als startende muziekleraar met vier leerlingen in je eigen muziekpraktijk heb je deze investering terug. Dat is volgens het concept van Gitaarschool Assen een jaar lang één uur lesgeven per week. In werkelijkheid kun je na een jaar uitgaan van een praktijk met tien tot twintig leerlingen. En, mits je voldoende inkomsten hebt, kun je de voor dit traject gemaakte kosten opgeven bij de aangifte inkomstenbelasting, waardoor de kosten aanmerkelijk lager liggen.

 

Bij aanvang schrijf je je in als Deelnemer aan het traject Zelfstandig Muziekdocent en ben je de kosten voor het voorbereidend theoretisch gedeelte verschuldigd. Voor het praktisch en uitvoerend gedeelte geldt het voorgeschreven maandbedrag.

 

Voorbereidend theoretisch gedeelte: € 495,- bij aanvang.

Prakisch en uitvoerend gedeelte: € 100,- per maand.

------------------------------------

Totale kosten €1595,-

 

Je ontvangt ook de complete Praktijkmap met daarin het uit te werken

Praktijk Ontwikkel Plan. Eventueel aan te schaffen muziekboeken, naslagwerken, vakliteratuur in boekvorm of als software en de voor je eigen muziekpraktijk te gebruiken lesmethodes zijn voor eigen rekening.

 

Martin Oosterman

0643 096215

BTW 188807871B01

Nobellaan 195 9406AE Assen

0592 388535

K.v.K. Drenthe 04079197

Copyright 2019 All Rights Reserved