Gitaarschool Assen

Gitaarstijlen


Op Gitaarschool Assen leer je Pop, Rock, Singer-Songwriter of Blues spelen en alle mogelijke  muziekstijlen die daar bij horen. Bij het lesgeven gaan we uit van de richting en stijl die jij zelf bepaalt. En dat kan op de akoestische en op de elektrische gitaar.

 


Les in kleine groepen


Je krijgt les in kleine groepen van maximaal twee personen zodat alle tijd en aandacht goed kan worden verdeeld. Dat is goed voor het plezier en het resultaat. Je krijgt wekelijkse lessen op een vaste dag, op een vast tijdstip.Gitaartechnieken en bladmuziek


We werken met noten, akkoord diagrammen en tabs en we kiezen wat het beste bij je past. Samen spelen en jammen, zingen en begeleiden, ritmepartijen en solo's,  fingerpicking en met een plectrum, je kunt het allemaal leren op Gitaarschool Assen.

Bij de basisschool leerlingen wordt aandacht aan noten lezen en spelen van bladmuziek besteed. Algemene Muzikale Vorming AMV hoort er natuurlijk standaard bij en het is niet nodig om eerst AMV te volgen.   Opnames maken en meer.


Als je een of meerdere nummers kunt spelen en/of zingen dan kunnen we CD opnames maken in de gitaarstudio van Gitaarschool Assen. Gewoon voor jezelf, als examenproject voor de middelbare school, voor je portfolio voor je voortgezette muziek opleiding, of als demo CD.


Om tijdens de lessen ook het spelen in een band te ervaren kun je naast het gitaarspelen ook een beetje leren drummen en basgitaar spelen op het drumstel en de basgitaar in de gitaarstudio. Leuk om samen te doen en goed voor je ontwikkeling als muzikant.


Gitaarles | Martin Oosterman.
Gitaar leren spelen in Assen
Gitaarlessen in Assen

Martin Oosterman

info@gitaarschoolassen.nl

Gitaarschool Assen

Nobellaan 195 9406AE Assen

telefoon

0643 096215

K.v.K. Drenthe 04079197

Copyright Martin Webdesign Assen

Gitaarschool Assen 2020

All Rights Reserved

www.gitaarschoolassen.nl maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies.

Accepteren