Zelfstandig Muziekdocent

Muziekschool Nederland

Coaching en hulp voor startende en reeds gevestigde Zelfstandig Muziekdocenten volgens het unieke concept van Muziekschool Nederland.

Ga je starten met muziekles geven of wil je in je reeds gevestigde muziekpraktijk de muzieklessen en de inkomsten verbeteren? Maak kennis met deze unieke en effectieve coachings trajecten voor ondernemers en startende ondernemers in het muziek onderwijs.

 

Voor starters is er het Praktijk Traject Zelfstandig Muziekdocent. Als gevestigd muziekdocent kun je gebruik maken van de coachings modules voor verbetering van onder andere je didactische, zakelijke en financiële vaardigheden.

 

Stelling: Voor een goede dienst mag goed worden betaald.

 

De gouden tips:

 

• Denk altijd in mogelijkheden.

• Voor elk probleem is een redelijke oplossing of een goed alternatief.

• Het glas is liever halfvol dan halfleeg.

• Als je een visje wilt vangen, moet je eerst je hengel uitgooien... Het liefst meer dan een!

Voor startende Zelfstandig Muziekdocenten:

Heb je een muziek opleiding afgerond of ben je gewoon een uitstekend muzikant met de wens om muziekles te gaan geven? Met het Praktijk Traject Zelfstandig Muziekdocent bouw je je lespraktijk op en wordt je gecoacht op alle voor jou noodzakelijke punten. Onder deskundige begeleiding werk je aan een complete en financiëel gezonde praktijk door het uitwerken van het Praktijk Ontwikkel Plan.

Voor gevestigde Zelfstandig Muziekdocenten:

Je hebt je muziekpraktijk al een tijd lopen. Je vindt dat je les inhoudelijk, zakelijk of financiëel nog een flinke stap kunt maken. Misschien wil van een kleinschalige naar een grootschalige praktijk groeien. Of van lesgeven bij je leerlingen thuis de overstap maken naar een eigen muziekschool of studio. Door te werken met de Coachings Modules zijn deze stappen prima te maken.

Martin Oosterman

Muziekschool Nederland

Nobellaan 195 9406AE Assen

telefoon

0643 096215

K.v.K. Drenthe 04079197

Copyright 2019 All Rights Reserved