Muziekschool Nederland

Coaching en hulp voor  Startende en reeds gevestigde Zelfstandig Muziekdocenten volgens het unieke concept van Muziekschool Nederland.

Ben je op zoek naar een Opleiding Docent Muziek of wil je het anders aanpakken? Wil je dat in deeltijd en direct inkomen generen? Ga je beginnen met muziekles geven in je praktijk of wil je in je reeds gevestigde muziekpraktijk de muzieklessen en de inkomsten verbeteren? Maak kennis met deze unieke en effectieve coachings trajecten voor ondernemers en startende ondernemers in het muziek onderwijs.


Voor startende Docenten Muziek is er het Praktijk Traject Zelfstandig Muziekdocent. En als gevestigd Muziekdocent kun je gebruik maken van de coachings modules voor verbetering van onder andere je didactische, zakelijke en financiële vaardigheden.De gouden tips:


  • Denk altijd in mogelijkheden
  • Voor elk probleem is een redelijke oplossing of een goed alternatief
  • Het glas is liever halfvol dan halfleeg
  • Als je een visje wil vangen, moet je eerst je hengel uitgooien... Het liefst meer dan een!

 

Voor  startende  Zelfstandig Muziekdocenten:

Heb je een muziek opleiding afgerond of ben je gewoon een uitstekend muzikant met de wens om muziekles te gaan geven? Met het Praktijk Traject Zelfstandig Muziekdocent bouw je je lespraktijk op en wordt je gecoacht op alle voor jou noodzakelijke punten.

Onder deskundige begeleiding werk je aan een complete en financiëel gezonde praktijk of muziekschool door middel van het uitwerken van het Praktijk Ontwikkel Plan.

Voor  gevestigde Zelfstandig Muziekdocenten:

Je hebt je muziekpraktijk al een tijd lopen. Je vindt dat je les inhoudelijk, zakelijk of financiëel nog een flinke stap kunt maken. Misschien wil van een kleinschalige naar een grootschalige praktijk groeien. Of van lesgeven bij je leerlingen thuis de overstap maken naar een eigen muziekschool of studio. Door te werken met de Coachings Modules zijn deze stappen prima te maken.

Muziekschool Nederland heeft Gitaarschool Assen als uitgangspunt, locatie en modelschool. Concepten van Gitaarschool Assen dienen als uitgangspunt voor de vormgeving van jouw muziekpraktijk. Hier vinden ook de maandelijkse  terugkom momenten plaats en wordt je begeleid in het Praktijk Traject Zelfstandig Muziekdocent of met de uitwerking van je Coachings Modules.

Martin Oosterman

 

Muziekschool Nederland

Nobellaan 195 9406AE Assen

telefoon

0643 096215

K.v.K. Drenthe 04079197

Copyright Martin Webdesign  |  Muziekschool Nederland 2020  |  All Rights Reserved

www.gitaarschoolassen.nl maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies.

Accepteren