Traject Zelfstandig Muziekdocent

Gitaarschool Assen

Zelfstandig Muziekdocent worden

 

Eenjarig Praktijktraject / Deeltijd Opleiding

 

Direct onder begeleiding een eigen Muziekpraktijk of Muziekschool starten met het Praktijktraject Zelfstandig Muziekdocent van Gitaarschool Assen. Dat kan prima zonder de opleiding Bachelor of Music in Education.

 

Heb je geen conservatorium gevolgd of ben je volledig autodidact? Ben jij een muzikant in hart en nieren en beheers je je eigen instrument of zang? Je wilt je eigen kunnen, je ervaring en vooral je enthousiasme voor muziek als muziekleraar overbrengen en er ook een uitstekend inkomen mee verwerven. Misschien geef je al op kleine schaal muziekles en wil je je veel verder als muziekdocent ontwikkelen en een praktijk starten.

Je hebt er plezier in om mensen te begeleiden en je wil de kans aangrijpen om van je hobby je werk te maken.

 

Het Praktijktraject Zelfstandig Muziekdocent is dan misschien iets voor jou. Tijdens dit traject ontwikkel je jezelf zeer breed en vul je de kennis en vaardigheden die je al hebt verder aan. Dit traject leidt muzikanten op tot uitzonderlijke vaklieden die het eigen snaarinstrument, zang, toetsinstrument, blaasinstrument of slagwerk en percussie vanuit hun eigen visie en overtuiging als zelfstandige in een eigen muziekpraktijk doceren.

 

Bij aanvang van het traject start je onder begeleiding direct met het opzetten van je muziekpraktijk en verwerf je er inkomen mee zodra je met je leerlingen van start gaat. Dit traject is prima te combineren met je huidige baan of studie.

 

Je werkt met het door Gitaarschool Assen opgezette Praktijk Ontwikkel Plan waarmee je je muzikale, didactische en zakelijke kennis en vaardigheden verkent en verder uitbreidt. Dit Praktijk Ontwikkelplan bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte en leidt je stap voor stap door het hele proces.

Martin Oosterman

0643 096215

BTW 188807871B01

Nobellaan 195 9406AE Assen

0592 388535

K.v.K. Drenthe 04079197

Copyright 2018 All Rights Reserved