Gitaar leren spelen in Assen
Gitaarles | Martin Oosterman.
Gitaarlessen in Assen

Gitaarlessen in Assen

Op Gitaarschool Assen wordt gitaarles gegeven in  Pop, Rock, Singer-Songwriter of Blues en alle mogelijke  muziekstijlen die daar bij horen. Bij het lesgeven gaan we uit van de richting en stijl die jij zelf bepaalt. En dat kan op de akoestische en op de elektrische gitaar.


Les in kleine groepen


Je krijgt les in kleine groepen van maximaal twee personen zodat alle tijd en aandacht goed kan worden verdeeld. Dat is goed voor het plezier en het resultaat. Je krijgt wekelijkse lessen op een vaste dag, op een vast tijdstip.

Gitaar techniek

We werken met gitaar tabs, akkoord diagrammen en noten en kiezen wat het beste bij je past. Samen spelen en jammen, zingen en begeleiden, ritmepartijen en solo's,  fingerpicking en met een plectrum, je kunt het allemaal leren op Gitaarschool Assen.


Algemene Muzikale Vorming AMV hoort er natuurlijk standaard bij en het is niet nodig om eerst AMV te volgen.

Opnames & meer

Als je een of meerdere nummers kunt spelen en/of zingen dan kunnen we CD opnames maken in de gitaarstudio van Gitaarschool Assen. Gewoon voor jezelf, als examenproject voor de middelbare school, voor je portfolio voor je voortgezette muziek opleiding, of als demo CD.


Om tijdens de lessen ook het spelen in een band te ervaren kun je naast het gitaarspelen ook een beetje leren drummen en basgitaar spelen op het drumstel en de basgitaar in de gitaarstudio. Leuk om samen te doen en goed voor je ontwikkeling als muzikant.