Tarieven

Het tarief voor gitaarles is gebaseerd op een doorlopende overeenkomst met een minimum looptijd en opzegtermijn van een kalendermaand.


De Gitaarschool hanteert een richtlijn van 40 aangeboden lessen per jaar en is tijdens de basisschoolvakanties en op officiële feestdagen gesloten. De lessen worden evenredig over het jaar verdeeld en duren een half uur.


Voor gitaarlessen met twee personen geldt een maandtarief van €59,- per persoon. Voor lessen met een andere of speciale inhoud wordt het tarief in overleg vastgesteld. Voor opdrachten als kortlopende projecten, CD opnames buiten de lessen om en muziekworkshops is er altijd van tevoren een prijsopgave.

Via de Meedoen Regeling, het Jeugdfonds Sport en Cultuur en het Kindpakket van de Gemeente Assen is het mogelijk voor gezinnen met een minimum inkomen om van de Gemeente een flinke bijdrage als tegemoetkoming in de kosten voor jeugdlessen te ontvangen. Ook is het op Gitaarschool Assen mogelijk om muzieklessen in de vorm van begeleiding te bekostigen vanuit het PGB.

Wil je graag een keer vrijblijvend langskomen voor een kennismaking, informatie of een proefles? Met een e-mail of een telefoontje is een afspraak zo gemaakt.