Werkwijze


Bij de lessen in de gitaarstudio gaan we uit van jouw interesse en passie voor het gitaarspelen en muziek maken in het algemeen. De lessen zijn voor kinderen, pubers, jongeren en volwassenen met voor elke leeftijdsgroep een eigen lesmethode. Je wordt  ondersteund in je persoonlijke muzikale ontwikkeling en op weg geholpen waar nodig. Met het basisprogramma als uitgangspunt kun je de muziek en de nummers leren spelen die je zelf wilt.

De gitaarlessen worden gegeven aan de hand van de door Gitaarschool Assen ontwikkelde lesmethode en series bladmuziek. De audiovisuele middelen en software die bij de les worden gebruikt maken het geheel duidelijk en plezierig. Met de lesmethode wordt uitgebreid stilgestaan bij wat jij als gitarist nodig hebt om met plezier gitaar te spelen op je eigen manier.


De lesprijs is inclusief de hele lesmethode op papier, alle bladmuziek, het pakket met de lesbladen met akkoord diagrammen en de werkbladen met theoretische uitleg.


Jij staat centraal. Doelen zijn daarbij erg belangrijk en die kunnen bestaan uit optredens, een band vormen of CD opnames tijdens de les. Of alleen of met vrienden nummers spelen en jammen of zelf nummers schrijven.


Misschien speel je al in een band, heb je muziek in je examenpakket of je speelt in de schoolband. Je eigen muziek activiteiten komen zeker aan bod zodat je ook daarmee gemakkelijk verder komt.