Jouw muziek

Bij de lessen in de gitaarstudio gaan we uit van jouw interesse en passie voor het gitaarspelen en muziek maken in het algemeen. De lessen zijn voor kinderen, pubers, jongeren en volwassenen met voor elke leeftijdsgroep een eigen en bij de leeftijd passende werkwijze. Je wordt  ondersteund in je persoonlijke muzikale ontwikkeling en op weg geholpen waar nodig. De lessen zijn altijd maatwerk, zo kun je de muziek en de nummers leren spelen die je zelf kiest.

Bladmuziek

Wil je graag een nummer leren spelen, maar de bladmuziek bestaat nog niet? Dan zetten we het ter pekke op papier!

Sluit altijd aan bij jou

Jij als gitarist en muzikant staat centraal. Doelen die we daarbij bepalen zijn daarbij erg belangrijk en die kunnen bestaan uit optredens, een band vormen of CD opnames tijdens de les. Of alleen of met vrienden nummers spelen en jammen of zelf nummers schrijven.


Misschien speel je al in een band, heb je muziek in je examenpakket of je speelt in de schoolband. Je eigen muziek activiteiten komen zeker aan bod zodat je ook daarmee gemakkelijk verder komt.

De gitaarlessen worden gegeven aan de hand van de door Gitaarschool Assen ontwikkelde werkwijze en series bladmuziek. We gaan uit van de manier waarop jij leert en wat jouw interesses zijn. De audiovisuele middelen en software die bij de les worden gebruikt maken het geheel duidelijk en plezierig. Met deze werkwijze wordt uitgebreid stilgestaan bij wat jij als gitarist nodig hebt om met plezier gitaar te spelen op je eigen manier.


De lesprijs is inclusief het lesmateriaal op papier, alle bladmuziek, het pakket met de lesbladen met akkoord diagrammen en de werkbladen met theoretische uitleg.