Vereisten

Gitaarschool Assen

Vereisten

 

Zelfstandig muziekleraar worden zonder conservatorium.

 

Dit eenjarige traject vult de leemte op die bestaat naast de Bachelor en Master Of Music Education Opleidingen op Hogeschool en Conservatorium. Niet iedereen die een uitstekend Muziekdocent zou kunnen zijn, kan of wil een meerjarige opleiding Docent Muziek volgen. Als je het doel hebt om als Zelfstandig Muziekdocent een eigen praktijk te runnen dan biedt dit eenjarige traject je daarvoor alle nodige faciliteiten.

 

Het traject richt zich op toekomstig Muziekdocenten uit heel Nederland. Vanwege het deeltijd karakter en gebruikmaking van digitale mogelijkheden is enige reisafstand geen enkel bezwaar. Je aanmelden en met het traject starten kan op ieder moment in het jaar.

 

Je bent een prima muzikant en ligt je hart bij het omgaan met mensen. Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau en je haalt veel voldoening uit instructies geven en het begeleiden mensen.

 

Een vast omschreven vooropleiding is niet nodig, en dat is uniek. Wel heb je een uitstekende motivatie, doorzettingsvermogen en natuurlijk passie voor muziek en je eigen instrument. Door middel van werken met het Praktijk Ontwikkel Plan blijkt over welke kennis en vaardigheden je al wel- of nog niet voldoende beschikt en welke verder aangevuld dienen te worden.

 

Je beschikt over één of meerdere eigen instrumenten. Door gebruik te maken van zakelijke en belastingtechnische faciliteiten kun je gemakkelijk je instrumentarium uitbreiden ten behoeve van de vergroting van je muziekpraktijk.

 

Martin Oosterman

0643 096215

BTW 188807871B01

Nobellaan 195 9406AE Assen

0592 388535

K.v.K. Drenthe 04079197

Copyright 2018 All Rights Reserved