Coachings Modules.


Het coachings traject wordt onderverdeeld in modules met alleen de onderwerpen waar jij hulp en begeleiding bij nodig hebt. Er wordt dus geen tijd of geld verspild door onderwerpen te behandelen waarmee het prima gaat, de focus ligt op doelmatige en snelle verbetering.


De modules zijn verdeeld in drie groepen die allemaal van even groot belang zijn. Als zelfstandig muziek docent met een bloeiende en gezonde muziek praktijk moet je nou eenmaal op alle punten goed scoren.


  • Mentale ontwikkeling en didactische vaardigheden
  • Eigen muzikale ontwikkeling, een lesmethode kiezen en het opzetten van een eigen lesmethode
  • Zakelijke en materiële ontwikkeling en opzetten van de administratie


Elk van deze drie groepen is onderverdeeld in modules met verbeterpunten waarbij deze modules voor jou op maat gemaakt worden.


Jouw modules.


Zo kan het voor jou samengestelde pakket met modules gericht zijn op het ontwikkelen van je professionele en commerciële werkhouding waarbij je werkt aan je kwaliteiten als ondernemer. Of je werkt aan de materiële kant van je muziek praktijk waarbij je administratie, de inrichting van je lesruimte en je betaalsysteem goed geregeld zijn. Of je lesmethode is niet up to date en moet beter aansluiten bij de vraag in jouw werk omgeving. Het kan ook zijn dat je eigen muzikale vaardigheden en kennis nog verder ontwikkeld moeten worden.